MENU

O nama

QSS profil

Kompanija QSS je osnovana 1997. godine i od tada bilježi kontinuiran rast i razvoj. Danas važimo za vodeću IT kompaniju za Cloud, razvoj softwarea i sistemske integracije u Jugoistočnoj Europi. Naša vodeća pozicija je osigurana putem jakih i višegodišnjih partnerstava sa nekim od svjetskih lidera iz IT sektora kao što su: Adobe, Check Point, Cisco, FalconStor, HP, IBM, Microsoft, NetApp, Oracle, RedHat, Symantec, Veeam, Veritas i VMware.

Misija

Naša misija je da inspirišemo organizacije tako da mogu, koristeći naša inovativna IT rješenja, implementirana na njihovoj infrastrukturi ili u našem Cloud-u, značajno poboljšati njihovo dugoročno poslovanje. 

Vizija

Postati vodeća kompanija za IT rješenja, koristeći se znanjem, resursima i inovativnim duhom svog kolektiva u svrhu dugoročnog poboljšanja dobrobiti kupaca, korisnika, partnera, te svakako i uposlenika i zajednice u cijelosti.

Naše vrijednosti

 ● Otvorenost ka novom znanju, iskustvima i utjecajima. 

 ● Transparentnost i iskrenost prema interesnim grupama, stvarajući krug povjerenja.

 ● Mi nismo samo članovi organizacije sa ciljem ostvarenja profita! Također smo i timski igrači, ljudska bića, članovi zajednice, roditelji kao i ljudi koji žele poboljšati i promijeniti svijet. 

Naš portfolio je usklađen sa potrebama naših kupaca, dok su sve naše aktivnosti usmjerene ka izgradnji kvalitetnih odnosa sa našim klijentima. 

U skladu sa prethodno spomenutim, uvjerenje o kvalitetu i profesionalnost su oduvijek QSSovi glavni prioriteti. Veoma je teško prodavati rješenja ispodprosječne kvalitete kada samo ime kompanije sugeriše da kompanija prodaje "kvalitetna softverska rješenja". 

Svjesni smo da ako se udaljimo od kvaliteta, svrha postojanja naše kompanije će nestati. 

Politika kvalitete i informacijske sigurnosti 

Uz Vaše prisustvo na Internetu, javlja se i potreba za kvalitetom i pouzdanošću usluga koje koristite, kao i potreba za sigurnošću Vaših podataka. Upravo iz tih razloga QSS svake godine prolazi kroz rigorozan proces auditinga, te prilagodbe operacija i poslovanja prema ISO standardima.

Proces sticanja ISO certifikacije obuhvata svaki aspekt poslovanja, uključujući ljudske resurse, odnose s klijentima, poslovne procese, fizičku infrastrukturu, online i offline sigurnost podataka, kao i pravnu usklađenost poslovanja.

QSS posjeduje ISO 9001:2015 certifikat za kvalitetu, te ISO 27001:2013 certifikat za sistem upravljanja sigurnošću informacija. 

Politika kvalitete - ISO 9001:2015

Politika sigurnosti - ISO 27001:2013

Lokacija:

Dejzina Bikića bb

71 000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Platform

© 2016 QSS Sarajevo. Sva prava pridržana.