MENU

O nama

Saznajte više o našoj kompaniji!

Profil QSS-a

Kompanija QSS je osnovana 1997. i od tada se kontinuirano razvija i raste. Danas, stojimo kao vodeća IT kompanija za Cloud, razvoj softwarea i sistemske integracije u jugoistočnoj Europi. Naša vodeća pozicija je osigurana putem jakih i višegodišnjih partnerstava sa nekim od svjetskih lidera iz IT sektora kao što su: Adobe, Check Point, Cisco, FalconStor, HP, IBM, Microsoft, NetApp, Oracle, RedHat, Symantec, Veeam, Veritas i VMware.

Misija

Naša misija je da inspirišemo organizacije, tako da mogu, koristeći naša inovativna IT rješenja, implementirana na njihovoj infrastrukturi ili u našem Cloud-u, značajno poboljšati njihovo dugoročno poslovanje. 

Vizija

"Tokom narednih 10 godina, postati ćemo vodeći provider IT rješenja u regionu, tako što ćemo iskoristiti naše znanje, resurse i naš inovativni duh, sve u cilju dugoročnog poboljšanja dobrobiti naših kupaca, uposlenika, partnera, kao i zajednice u cijelosti. 

Naše vrijednosti

 ● Otvorenost ka novom znanju, iskustvima i utjecajima. 

 ● Transparentnost i iskrenost prema interesnim grupama stvara krug povjerenja.

 ● Mi nismo samo članovi organizacije sa ciljem ostvarenja profita! Mi smo također i timski igrači, ljudska bića, članovi zajednice, roditelji kao i ljudi koji žele poboljšati i promijeniti svijet. 

 "Inovacija je naša hrana, kvalitet je naš zrak."

Naš portfolio je usklađen sa potrebama naših kupaca, dok su sve naše aktivnosti usmjerene ka izgradnji kvalitetnih odnosa sa našim klijentima. 

U skladu sa prethodno spomenutim, uvjerenje o kvalitetu i profesionalizam su uvijek bili glavni prioriteti za QSS. Veoma je teško prodavati rješenja ispodprosječne kvalitete kada samo ime kompanije sugeriše da kompanija prodaje "kvalitetna softverska rješenja". 

Svjesni smo da ako se udaljimo od kvaliteta, svrha postojanja naše kompanije će prestati da postoji. 

Politika kvalitete i informacijske sigurnosti 

Uz Vaše prisustvo na Internetu, javlja se i potreba za kvalitetom i pouzdanošću usluga koje koristite, kao i potreba za sigurnošću Vaših podataka. Upravo iz tih razloga QSS svake godine prolazi kroz rigorozan proces auditinga, te prilagodbe operacija i poslovanja prema ISO standardima.

Proces sticanja ISO certifikacije obuhvata svaki aspekt poslovanja, uključujući ljudske resurse, odnose s klijentima, poslovne procese, fizičku infrastrukturu, offline i online sigurnost podataka, kao i pravnu usklađenost poslovanja.

QSS posjeduje ISO 9001:2015 certifikat za kvalitetu, te je u procesu uvođenja ISO 27001:2013 certifikata za sistem upravljanja sigurnošću informacija. 

Politika kvalitete - ISO 9001:2015

Politika sigurnosti - ISO 27001:2013

Lokacija:

Dejzina Bikića bb

71 000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Platform

© 2016 QSS Sarajevo. Sva prava pridržana.