MENU

Cloud Usluge

Dosegnite nove visine sa hibridnim QSS Cloud rješenjima

Vođen potrebom i željom da ponudi prilagodljivu i kompletnu uslugu svojim klijentima, QSS je lansirao Cloud servis 2009. godine. Danas, kao pionir na lokalnom Cloud tržištu, QSS nudi posljednju Cloud tehnologiju sa vrhunskom lokalnom ekspertizom svim svojim klijentima.  

Kontakt

Kada smo lansirali svoj Cloud servis, odlučili smo da ponudimo širok izbor i u ovom segmentu svojih usluga. Stoga, QSS nudi izbor između privatnog Cloud-a u QSS data centru, privatnog Cloud-a u Vašem data centru kao i hibridna Clour rješenja koja povezuju Vaš i QSS-ov data centar. Cloud dokazano poboljšava efikasnost, agilnost, kao i skalabilnost Vašeg biznisa, dok istodobno smanjuje Vaše troškove te štedi Vaše vrijeme. 

Sa lokalnim data centrom lociranim u BiH, QSS Vam nudi kompletnu IT infrastrukturu, platformu i servise. QSS Cloud Vam omogućuje da koristite samo one IT resurse koji su Vam potrebni u datom trenutku, kao i da plaćate samo za ono što koristite. QSS posjeduje data centar sa modernom IT infrastrukturom certificiranom od strane Cisco-a, te upošljava Cloud inžinjere koji nadziru samu infrastrukturu 24/7. Unutar Cloud portfolija, QSS nudi širok spektar servisa, što klijentima omogućava da izaberu da li će koristiti samo infrastrukturu, platformu, ili pak kompletno softversko rješenje. Uz kompletne softverske pakete, QSS je u mogućnosti da zadovolji zahtjeve korisnika sa osnovnim kao i sa naprednim IT potrebama.

Platform

Danas, tehnologija je mnogo naprednija nego prije, te tako nema potrebe da kupujete kompletnu IT infrastrukturu, čiji ćete kapacitet koristiti samo polovično. Isti novac koji bi uložili u IT infrastrukuturu, možete pametnije investirati u unaprijeđenje važnijih poslovnih procesa i operacija. 

Zašto QSS?

Moderna infrastruktura

QSS posjeduje modernu infrastrukturu vodećih svjetskih IT kompanija. Kompletan QSS-ov data centar je certificiran od strane Cisco-a, tj. vodeća svjetska mrežna kompanija garantuje za kvalitet infrastrukture i servisa u QSS Cloud-u. QSS je prvi i ujedno i jedini Cisco Intercloud partner u regionu, te kompletna infrastruktura posjeduje "Cisco IaaS Powered" status. 

Napravljeno u BiH

QSS data centar je lociran u Bosni i Hercegovini, što garantuje brz odziv i fizički pristup infrastruktri. QSS upošljava lokalne Cloud experte, certificirane od strane različitih globalnih partnerskih IT kompanija. 

Društvena odgovornost

QSS je društveno odgovorna kompanija, koja direktno kao i indirektno doprinosi razvoju lokalne zajednice. Mi organizujemo i učestvujemo u mnogim projektima sa ciljem poboljšanja okruženja u kojem živimo i poslujemo.

Globalna Partnerstva

QSS je partner sa vodećim svjetskim IT kompanijama već 18 godina. Neke od globalnih IT kompanije koje su ukazale povjerenje QSS-u su: Adobe, CheckPoint, Cisco, FalconStor, HP, IBM, Microsoft, NetApp, Oracle, RedHat, Symantec, Veeam, Veritas, VMware.

Dugogodišnje iskustvo

Kao pionir lokalne Cloud industrije, QSS posjeduje dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Osamnaest godina uspješnog poslovanja je obilježeno dugom listom referenci kao i učešću u najkompleksnijim IT projektima u BiH. Mnoge organizacije su unaprijedile njihovu efikasnost, agilnost i skalabilnost koristeći QSS Cloud. Pridružite se i Vi pobjedničkom timu. Kontakirajte nas!

Za više informacija of Cloud usluzi, posjetite našu specijaliziranu Web stranicu: www.qsscloud.ba.

© 2016 QSS Sarajevo. Sva prava pridržana.