MENU

Razvoj softvera

Mobilno oglašavanje

Mobilno oglašavanje

QSS-ov softver za mobilno oglašavanje omogućava oglašavanje kroz različite kanale uz isporuku reklamnog sadržaja. Platforma omogućava interaktivnu komunikaciju sa krajnjim korisnicima putem različitih kanala:

Platform

Uz pomoć softverske platforme za mobilno oglašavanje, marketing agencije i drugi oglašivači imaju mogućnost pristupiti navedenim kanalima isporuke koje mogu koristiti u razne marketinške svrhe, kreirati promotivne kampanje te na ovaj način promovisati svoju ponudu ili ponudu svojih klijenata. Krajnji korisnici sami odlučuju da li žele primati različite ponude i promotivna obavještenja, na osnovu čega ostvaruju različite pogodnosti od strane oglašivača.

Kome je potrebno mobilno oglašavanje?

Marketing agencije i kompanije koje su direktni oglašivači mogu iskoristiti puni potencijal ove platforme. QSS-ova platforma za mobilno oglašavanje im može pomoći da prošire kanal distribucije promotivnih materijala, kao i da prošire promotivne aktivnosti novim, inovativnim i efiskasnim komunikacionim alatima. 
Pored krajnjih korisnika, platformu za mobilno oglašavanje mogu koristiti i provajderi, koji će svojim korisnicima ponuditi usluge mobilnog oglašavanja. Na ovaj način, provajderi mogu obogatiti svoju ponudu inovativnim rješenjem i zaraditi novac pružajući adekvatno rješenje krajnjim korisnicima.

Prednosti QSS platforme za mobilno oglašavanje?

Proširite tržište

Proširite tržište sa novom platformom za mobilno oglašavanje i osigurajte lidersku poziciju.

Komunicirajte sa novim korisnicima

Povećajte efikasnost sa novim IoT sistemima, te proširite usluge na digitalne kupce na bilo kojoj platformi i bilo kojem zaslonu.

Agilnost i efikasnost

Zahvaljujući QSS Cloudu, ovakvu kompleksnu platformu za mobilno oglašavanje možete imati dostupnu za par dana. Platforma će biti smještena u modernom QSS-ovom data centru, te će se uposlenici brinuti o samoj infrastrukturi, dok se Vi možete fokusirati na bitnije aspekte svog poslovanja. 

Top-notch tehnologija

QSS posjeduje kvalitetno rješenje za mobilno oglašavanje, koje je u skladu s tržišnim potrebama i trendovima. Kontinuirane nadogradnje i poboljšanja rješenja garantuju top-notch tehnologiju za korisnika.

© 2016 QSS Sarajevo. Sva prava pridržana.