MENU

Razvoj softvera

QSS Content Management Server

QSS Content Management Server

QSS Content Management Server (QSS CMS) je modularna, Web bazirana aplikacija koja Vam olakšava upravljanje sadržajima na Internetu. Vrlo se brzo, lako i efikasno može prilagoditi Vašim potrebama. Korištenje QSS CMS-a je maksimalno sigurno i jednostavno, što omogućuje jednostavnu upotrebu, čak i korisicima bez predznanja. Omogućeno Vam je jednostavno vizuelno editovanje, kao i jednostavno dodavanje potrebnih dodataka na Web stranicu.

 

Razvoj

Kome je potreban CMS?

QSS CMS je Web aplikacija koju je moguće prilagoditi različitim potrebama korisnika. QSS-ov CMS je već potvrdio svoju primjenu u različitim Internet kao i Intranet okruženjima - od proizvodne i farmaceutske industrije, preko privatnog i vladinog sektora, do obrazovanja i turizma. Provjerite i Vi zašto se više od 100 enterprise korisnika u BiH odlučilo za QSS CMS!

QSS-ov Visual Designer

Vizuelno editovanje Web stranice. Pomjerajte objekte onako kako ste naučili u klasičnim desktop alatima, razmjestite sadržaje na stranici po svojoj želji.

Platforma podržana na svim uređajima

QSS CMS platforma je namjenjena prezentaciji sadržaja na svim uređajima (PC, laptop, tablet, smartphone, itd.).

Višejezičnost

Proširite Vašu publiku i komunicirajte na više različitih jezika. QSS CMS podržava bosanski, hrvatski, srpski, kao i ostale Europske jezike. 

Najnovija .NET tehnologija

QSS CMS je baziran na Microsoft .NET Framework-u 3.5 i podržava Microsoft SQL Server 2000+ i Oracle 9i+.

Preko 40 modula

Jednostavno dodavanje potrebnih funkcija: CMS je modularna aplikacija sa preko 40 razvijenih modula (anketa, newsletter, FAQ, pretraga, itd.) koji se lako integrišu u Web stranicu. 

© 2016 QSS Sarajevo. Sva prava pridržana.