MENU

Vijesti

Ne propustite najnovije vijesti o našoj kompaniji! Pratite nas na Facebooku i LinkedInu!

23.10.2017.

Brigu o Vašim podacima prepustite QSS-u uz nove usluge iz oblasti sigurnosti i dostupnosti podataka


Sa dolaskom digitalne transformacije, informacije postaju jedan od glavnih pokretača biznisa, a njihova dostupnost ono što kompanije čini uspješnim. Prepoznatljiva ponuda QSS Cloud infrastrukturnih usluga, baziranih na vrhunskim VMware i Microsoft Cloud platformama, sada je upotpunjena novom uslugom koje će osigurati superironu zaštitu Vaših podataka smještenih u QSS Cloud. Predstavljamo Vam perfektan spoj performansi, jednostavnosti i skalabilnosti u vidu novog servisa - QSS Backup as a Service (BaaS).

Servis je utemeljen na Veritas NetBackup 8.0 platformi - vodećem svjetskom rješenju za korporativne korisnike, namijenjenom za kompanije svih vrsta i veličina. Uz kraljevske performanse QSS BaaS lako skalira zajedno sa rastom Vaše kompanije, te kroz pouzdan samo uslužni korisnički portal pojednostavljuje cjelokupni proces zaštite podataka. Jedinstvene funkcionalnosti donose brzinu i fleksibilnost, što doprinosi Vašoj agilnosti te Vam omogućuje da se nosite sa Vašim sadašnjim i budućim izazovima.

QSS BaaS reducira Vaša infrastruktura ulaganja, te Vam omogućuje da kroz postojeću investiciju ubrzate Vaš proces digitalne transformacije. Znajući da su Vaši podaci na sigurnom dobivate mogućnost da vrijeme i pažnju u potpunosti preusmjerite na razvijanje i rast Vaše kompanije. Stoga, ukoliko zaštitu podataka želite podići na novi nivo, odaberite QSS BaaS te postavite pouzdane temelje za Vašu budućnost.

Vaše podatke možete osigurati već od 0,45 KM/GB mjesečno, a ukoliko prethodno želite testirati uslugu, to možete uraditi potpuno besplatno klikom na link ispod:


Za korisnike koji žele zaštiti svoje korporativne podatke koji se nalaze recimo na fizičkoj (kao i na virtuelnoj) infrastrukturi, pripremili smo unificirano backup rješenje za kompletnu infrastrukturu - QSS Backup to Cloud.

Sa našom novom uslugom dobivate snažno, pouzdano i fleksibilno rješenje za backup Vaših podataka u QSS Cloud, bazirano na vodećoj Veritas Backup Exec platformi, kojoj vjeruje više od 2 miliona korisnika širom svijeta. Veritas već 16 godina drži lidersku poziciju u oblasti data centar 'backup & recovery' rješenja prema Gartner-ovom istraživanju koje možete pogledati ovdje

Počevši od 112,50 KM mjesečno, uz QSS Backup to Cloud dobijate:

  • Veritas licencu, prostor u Cloud-u te kompletnu brigu o Vašem backup-u,
  • poboljšanje performanse, efikasnosti i produktivnosti,
  • uštede na vremenu kroz brži "backup & recovery" nego ikad prije.

Umanjite infrastrukturne troškove tako što ćete brigu o korporativnim podacima prepustiti nama, a fokus preusmjerite na ostvarenje Vaših poslovnih ciljeva!

© 2016 QSS Sarajevo. Sva prava pridržana.