MENU

Vijesti

Ne propustite najnovije vijesti o našoj kompaniji! Pratite nas na Facebooku i LinkedInu!

04.09.2017.

QSS dostigao "Gold Application Development" status kod Microsoft-a

microsoft logo


QSS d.o.o. Sarajevo već dugi niz godina posluje u partnerstvu sa Microsoft-om, te je kroz svoje uspješno poslovanje stekao višestruke kompetencije, uključujući „Silver Midmarket Solution Provider“, „Silver Hosting“, „Silver Datacenter“ te „Silver Application Development“. Stičući Microsoft-ove kompetencije u različitim oblastima, partneri demonstriraju najviši nivo znanja i stručnosti kada je riječ o izgradnji rješenja baziranih na posljednjim Microsoft-ovim tehnologijama.

Zahvaljujući uspješno izvršenim projektima u oblasti razvoja aplikacija, dosadašnji QSS-ov „Silver Application Development“ status je unaprijeđen u „Gold Application Development“ status, čime je QSS pozicioniran među 1% kompanija u Microsoft-ovom partnerskom ekosistemu, koje su u mogućnosti da odgovore na kompleksne i rastuće zahtjeve kupaca u današnjem, dinamičnom poslovnom okruženju. Ovom kompetencijom QSS se diferencira kao pouzdani ekspert za razvoj softverskih rješenja napravljenih na ključnim Microsoft-ovim tehnologijama, kao što su Windows Server, Windows Azure, Microsoft Visual Studio te drugim nadolazećim Web i Cloud baziranim tehnologijama i poslovnim modelima.

„Gold Application Development“ kompetencija te partnerstvo sa Microsoft-om su značajne za nas, te će nam u kombinaciji sa našim inovativnim rješenjima pomoći da klijente uspješno provedemo kroz proces digitalne transformacije i unaprijedimo način na koji isporučuju svoje proizvode i usluge na tržište.

© 2016 QSS Sarajevo. Sva prava pridržana.