MENU

Vijesti

Ne propustite najnovije vijesti o našoj kompaniji! Pratite nas na Facebooku i LinkedInu!

07.01.2019.

QSS implementirao novu web stranicu Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo

Objavljena je nova, redizajnirana web stranica Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo. Nova web stranica pruža poseban kvalitet korisničkog iskustva, u što se korisnici mogu uvjeriti posjetom na domeni www.kzzosa.ba.

Novu web stranicu Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo pokreće QSS CMS, napredni CMS sa najaktuelnijom web tehnologijom. Ovakva vrsta redizajna web stranice pruža korisnicima brojne prednosti, koje su vidljive prilikom prve posjete ovoj stranici. Dizajn web stranice je prilagođen za korištenje na različitim veličinama ekrana, a web stranica je i potpuno optimizirana za touch-screen korištenje.Redizajn donosi korisnicima potpunu preglednost i praktičnost u potrazi za traženim informacijama. Na ovoj web stranici korisnici mogu pronaći osnovne informacije o Zavodu, upute kako postati osiguranik, dobiti informacije o preventivnom programu i listi lijekova, preuzeti publikacije i pravne propise, vidjeti odgovore na najčešće postavljena pitanja, kao i kontaktirati Zavod. Ono što daje poseban kvalitet novoj stranici je mogućnost provjere statusa elektronske zdravstvene kartice jednostavnim unošenjem JMB od strane korisnika.

Zavod zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo je postao i korisnik usluga QSS web hostinga, pa će se i ova web stranica, kao i mnoge druge koje je QSS implementirao, hostirati u modernom QSS data centru.

© 2016 QSS Sarajevo. Sva prava pridržana.