MENU

Vijesti

Ne propustite najnovije vijesti o našoj kompaniji! Pratite nas na Facebooku i LinkedInu!

06.06.2016.

Objavljena nova web stranica Centralne banke BiH

Centralna banke Bosne i Hercegovine je danas pustila u rad novu, redizajniranu, web stranicu. Posjetite web stranicu na staroj domeni www.cbbh.ba i uvjeriti se u kvalitet korisničkog iskustva koji donosi redizajn.

Novu web stranicu pokreće napredni QSS CMS sa najmodernijom web tehnologijom. Korisnici mogu prilikom prve posjete uvidjeti sve prednosti novog dizajna i potpuno novog korisničkog iskustva. Nova web stranica je optimizirana za touch-screen korištenje, a dizajn je prilagođen korištenju na ekranima različitih veličina. Moderan dizajn garantuje odlično iskustvo za sve posjetitelje web stranice, bez obzira sa kojeg uređaja pristupaju istoj.


Centralna banka BiH


Prilikom planiranja i implementacije novog dizajna, najviše pažnje je bilo usmjereno na realnim potrebama i iskustvu korisnika. Redizajn donosi mnogo bolji pregled, a unaprijeđena pretraga olakšava pronalazak važnih informacija za sve posjetitelje. Nova web stranica omogućava jednostavan pristup novostima, publikacijama, platnim sistemima, kursnim listama, statističkim podacima i ostalim relevantnim informacijama Centralne banke BiH.

Pored saradnje na razvoju sistema i dizajnu, Centralna banka BiH je QSS kompaniji povjerila i brigu o infrastrukturi na kojoj se nalazi nova web stranica. Kompletna web stranica je smještena u QSS Cloudu na modernoj i certificiranoj tehnologiji. Savremeni QSS datacentar se nalazi u BiH i usklađen je sa svim strogim bh. propisima za finansijske institucije.

© 2016 QSS Sarajevo. Sva prava pridržana.