MENU

Vijesti

Ne propustite najnovije vijesti o našoj kompaniji! Pratite nas na Facebooku i LinkedInu!

21.09.2015.

QSS Cloud u svjetskom vrhu sa prestižnim Cisco certifikatom

Nakon što je u martu ove godine postao jedan od 60 vodećih svjetskih pružalaca Cloud usluga koji čine globalnu mrežu Clouda, Cisco Intercloud, sarajevska kompanija QSS ovih dana je i zvanično od strane neovisne globalne audit organizacije NSF certificirala svoje Cloud usluge po Cisco CMSP i Cisco Powered standardu. Sarajevski QSS je trenutno jedina kompanija u jugoistočnoj Europi koja je zadovoljila sve visoke standarde vodeće svjetske IT kompanije Cisco za pružanje vrhunskih Cloud usluga na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou.

 


 


Kako bi BiH što bolje iskoristila tehnološku prednost koju trenutno ima u pružanju Cloud usluga, QSS je u suradnji sa Ciscom pripremio partnerski program kako bi što prije i što više IT kompanija u BiH omogućilo domaćim kompanijama pristup do vrhunskih Cloud servisa i prednosti koje oni nose.

“Izuzetno smo ponosni što jedna mala zemlja kao što je BiH stoji u prvom redu, rame uz rame sa najvećim svjetskim kompanijama kad je riječ o tako jednoj bitnoj tehnologiji za ekonomiju kao što je Cloud. QSS će učiniti sve da tehnološku prednost koju smo donijeli u BiH zadržimo i dalje je unaprijedimo, te da od te prednosti naši partneri i kupci maksimalno profitiraju”, istakao je gospodin Isan Selimović, direktor QSS-a.

Za više informacija o tome kako QSS može podržati Vaše putovanje u Cloud, posjetite www.qsscloud.ba

© 2016 QSS Sarajevo. Sva prava pridržana.